Huurprijzen

Bij Mini Opslag Meppel is een ruime keuze aan opslagunits in verschillende afmetingen. Hiervoor gelden verschillende maandelijkse tarieven, maak gebruik van onze ruimteplanner om te bepalen wat je nodig hebt of laat je bij Mini opslag Meppel adviseren wat de beste opties zijn.

Samen kunnen we de meest geschikte opslagunit bepalen. Kom je er na verloop van tijd achter dat je meer of minder ruimte nodig hebt, dan bieden wij je de mogelijkheid om, zonder extra kosten, over te stappen naar een andere afmeting(mits beschikbaar). Vanaf het moment van overstappen betaal je gewoon de bij de nieuwe unit behorende prijs.

Je huurt al een kleine opslagunit vanaf € 11,50 per maand dit voor een unit van 1m³ (kuub), voor een unit van 14m³ (kuub) deze unit is 5m² betaal je € 87,50 dit bedrag loopt verder op tot voor een grote unit 43m³ (kuub) met een oppervlakte van 16m² betaal je rond de € 200,- per maand. Er is keuze uit zo'n 20 verschillende afmetingen. Voor een offerte op maat vult je het formulier in. 

De betaling van de opslagunit voor de eerste maand kun je met PIN voldoen, daarna vindt de betaling plaats middels automatische incasso, geen gedoe met elke maand facturen en overboeken. En ben je de opslag niet meer nodig dat stopt de huur en ontvangt je de resthuur gewoon terug.