Oranje geeft de ruimte

Nu oranje is uitgeschakeld bij het EK, heeft u mooi de tijd om wat ruimte te maken. Ruim de Oranje versiering met uw andere spullen die u niet direct weer nodig bent op in een opslagunit bij Mini Opslag Meppel. Voor particulier en bedrijf \'tijdelijk\' opslag vanaf 1kub, toegang van 6 tot 23 uur, 7 dagen per week.

Lees meer

Opslag huurder door de mand

SAN FRANCISCO - San Francisco bewoners op zoek naar hun gestolen fiets kunnen geluk hebben. De politie maakte vandaag bekend ze hebben foto\'s online geplaatst van meer dan 100 gestolen fietsen welke zijn teruggevonden in Oakland. De fietsen werden ontdekt nadat de politie een spoor volgde naar het huis van I.Sanchez. Daar werden acht gestolen fietsen ontdekt in de keuken, en ook bewijs gevonden dat hen leidde tot twee self-storage opslagunits in Oakland. Na het het openen van de opsla...

Lees meer

Opslag op (for)maat

Supermarktconcern C1000 opent tijdelijk zijn voormalige distributiecentrum in Eindhoven voor de grootscheepse weekactie: drie halen, twee betalen’ van alle A-merk kratten bier. C1000 verwacht dat er deze week meer dan een miljoen kratten bier worden verkocht. Om dit te kunnen verwerken is het dc in Eindhoven, dat vier jaren geleden de deuren sloot, tijdelijk nieuw leven ingeblazen.

Lees meer